justicetwee.jpg

Woonmarkt Midden-Drenthe

Woonmarkt Midden-Drenthe

Woonmarkt Midden-Drenthe
Op zaterdag 30 mei a.s. is de start van de Bouw- en Woonweken in Midden-Drenthe met een Woonmarkt bij het gemeentehuis in Beilen. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur! Sluyter Advocaten is hier aanwezig om u te adviseren op juridisch gebied.

Programma Woonmarkt
10:00 uur 

Opening woonmarkt door wethouder Emko Dolfing

11:00 – 15:00
Gratis poffertjes voor iedereen.

Gemeentewinkel gehele dag geopend
De gemeentewinkel is geopend voor het aanvragen van uw reisdocumenten, rijbewijs, e.d. Met gratis pasfoto-actie: lever uw kassabon in van uw pasfoto’s van een ondernemer uit Midden-Drenthe en ontvang € 10,- retour bij het aanvragen van uw paspoort of rijbewijs!

Hele dag
Heeft u vragen of u een vergunning nodig heeft voor het ver- en/of uitbouwen van uw woning en/of het plaatsen van een schuur, stel ze aan de specialisten van het omgevingsloket van de gemeente Midden-Drenthe.

Hele dag
Knutselkraam voor kinderen voor het maken van leuke bouwwerken.

Hele dag
Kom springen op het springkussen en draaien in de kinderzweefmolen!

Woonmarkt Midden DrentheKom langs en stel uw vraag aan een deskundige tijdens het spreekuur:

10:00 – 11:00 uur
Juridisch spreekuur: heeft u vragen en/of advies nodig op het gebied van erfafscheidingen, recht van overpad, te hoge bomen, geluidsoverlast, of andere zaken op het gebied van bouwen en wonen, stel ze aan de juridisch adviseur van Sluyter advocaten

11:00 – 12:00 uur
Tuinspreekuur: heeft u vragen over uw tuin, neem een plattegrond mee en wat foto’s en stel ze aan de tuincoach van Braam Tuinen.

13:00 – 14:00 uur
Interieurspreekuur: wilt u een kamer restylen, of gaat u verhuizen en weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Neem dan een plattegrrond en wat foto’s mee en vraag advies aan de interieurcoaches van Vinke Beilen.

14:00 – 15:00 uur
Verf- en kleurspreekuur: Peter Branderhorst van Decorette Woonatelier & Schildersbedrijf Branderhorst zal dit uur klaarstaan voor technisch verf- en kleuradvies.

15:00 – 16:00 uur
Juridisch spreekuur: heeft u vragen en/of advies nodig op het gebied van erfafscheidingen, recht van overpad, te hoge bomen, geluidsoverlast, of andere zaken op het gebied van bouwen en wonen, stel ze aan de juridisch adviseur van Sluyter advocaten.